Aveti nevoie de:
3 fire praz
1/2 ceapa rosie
o l-ta oregano
o l-ta boia
un varf cutit curry
o conserva rosii Sunfood
4-5 catei usturoi
putin ulei
2 l-te ardei iute in amestec cu gogosar
sare si piper
300 gr fasole boabe fiarta
400 gr carne tocata
Uleiul se pune intr-o cratita ,se adauga prazul ,usturoiul si ceapa taiate marunt,condimentele si carnea tocata .Toate se calesc 15-20 minute la foc mic .Se adauga rosiile din conserva si fasolea fiarta la urma .Se amesteca usor .Chili se serveste ornat cu frunze de busuioc.E un preparat care se face usor si e putin picant dar gustos
Pofta buna si spor la gatit
O bunatate de fasolica!!!! Yami-yam!!! Mihaela A.
RăspundețiȘtergeremultumesc Mihaela
ȘtergereCe bine arata! Pupici
RăspundețiȘtergere