joi, 20 august 2015

Spaghete cu rosii si carne de porc

Aveti nevoie de:

1/2 pachet spaghete
300  gr carne de porc
o conserva rosii Sunfood
5 catei de usturoi
o lingurita faina
sare ,piper
o lingura ulei
busuioc proaspat







Spaghetele se fierb in apa cam 8-10 minute ,se scurg se clatesc bine cu apa rece .Carnea de porc se taie in bucati potrivite se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in ulei cateva minute .Dupa racire se scoate carnea si se taie bucati mici ,in uleiul ramas se pune usturoiul taiat cat mai marunt ,carnea ,rosiile cu sucul si faina .Se amesteca ,se condimenteaza cu sare si piper iar la final cateva frunzulite de busuioc proaspat .Se serveste alaturi de spaghete.

Pofta buna si spor la gatit

6 comentarii:

  1. Miunata aceasta mancarica si chiar foarte usor si repede de pregatit . Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bucataria lui Aly20 august 2015 la 11:19

    cu mare drag ,ma bucur ca iti place

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar acum fac si eu!!! :) Andreea Grecu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly24 august 2015 la 10:14

      ma bucur draga mea ,sunt tare gustoase spaghetele cu acest sos si se face chiar usor si repede,pup

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult Mihaela ,sunt tare bune

      Ștergere