Aveti nevoie de:
5 bucati pulpa de pui dezosata
100 gr cascaval afumat
100 gr kaizer
sare si piper
pesmet
2 oua
patrunjel verde
3 lg faina alba
ulei pentru prajit
Pulpele de pui (partea de sus doar)se dezoseaza (nu e chiar usor dar cu rabdare se poate ) se bat putin cu ciocanul apoi se sareaza si se pipereaza dupa gust.Cascavalul se razuieste cat mai fin ,kaizerul se taie cubulete.Se pune pe fiecare bucata de carne cascaval ,kaizer si patrunjel verde tocat marunt apoi se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie (mai exact sfoara speciala ) .Se pun rulourile in apa clocotita cam 20 de minute .Se scot ,se lasa sa se raceasca apoi se scoate ata si se dau prin faina alba ,ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins pe toate partile .Se scot pe prosoape de bucatarie sa se scurga surplusul de ulei si cand sunt reci se taie felii.Combinatia dintre kaizer ,cascaval afumat si carnea de pui e tare buna ,chiar daca necesita ceva munca finalul merita .
Pofta buna si spor la gatit
Doamne ce bine arata, neaparat o fac ,multumesc pentru aceste retete deosebite , te pup !
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos Raisa ,cu mare drag ,pup
Ștergere