luni, 27 aprilie 2015

Trandafiri cu mere

Aveti nevoie de:

Un pachet aluat foietaj din comert (sau il faceti voi de casa )
2-3 mere
2 portocale
zahar pudra
2 lg zahar








Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii lungi.Merele se taie in doua se curata de samburi si se taie felii cat mai subtiri.Intr-un vas se pun 2 cani de apa si 2 lg zahar ,se adauga sucul de la cele doua portocale si cand da in clocot se adauga feliile de mere.Aveti grija sa le lasati doar  pana se inmoaie in caz contrar va iese piure .Se scot si se scurg ,apoi se pune cate o felie (una peste alta )pe bucata de aluat ,se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aproximativ 20-30 minute la cuptor sau pana se rumenesc .Se pudreaza cu zahar .Pe langa faptul ca arata foarte bine ,sunt bune si  e un desert care se face repede .

Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu