miercuri, 29 aprilie 2015

Salata de beuf

Aveti nevoie de:

3-4 morcovi
patrunjel ,o bucata
o jumatate telina
Maggi secretul gustului de legume (dupa gustul fiecaruia)
putin piper
5 castraveti murati potriviti
un galbenus crud
o lingurita mustar
carne de pui fiarta sau de porc (eu am pus carne de porc afumata ,are un gust mai bun )
o cana ulei pentru maioneza









Legumele se curata ,se spala bine apoi se taie in bucati mai mari si se pun la fiert .Galbenusul crud se amesteca cu mustarul apoi se adauga ulei si se mixeaza pana ce obtinem suficienta compozitie sa ajunga maioneza .Dupa fierbere legumele se dau pe razatoarea cu gauri mari ,la fel si castravetii murati iar carnea se taie in bucati mici .Se condimenteaza cu maggi si piper dupa gust .Se pastreaza o cantitate mica de maioneza pentru deasupra si se orneaza cu felii de morcov si castraveti

Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu