400 zarzavat(morcovi,patrunjel,telina si cartofi)
4 foi de dafin
2 lg faina
sare si piper dupa gust
3 lg zahar
3 lg ulei
2 lg otet
o cana apa(sau supa de legume daca aveti)
Zarzavatul se curata se spala si se taie bucati ,se pune la fiert ,se scot si se fac pasta fina.Se pune uleiul intr-o cratita se adauga faina si se prajeste ,se adauga pasta de zarzavat ,o cana de apa (sau supa ),zahar ,sare ,otet si foile de dafin.Se fierbe bine cateva minute amestecand continuu apoi se poate servi cu snitel de pui prajit,friptura sau chiftelute. E un sos tare gustos si se face si repede .Eu am facut cu snitel din piept de pui cu malai(in loc de faina alba puneti malai sunt gustoase si crocante snitelele )
Pofta buna si spor la gatit
o reteta excelenta
RăspundețiȘtergeree o reteta simpla si buna ,usor de facut
Ștergere