marți, 1 iulie 2014

Mazare scazuta cu smantana si friptura

Aveti nevoie de:

350 gr mazare
2 cepe mari
250 gr smantana
sare si piper dupa gust
2 lg ulei
o lingura faina





Ceapa se curata ,se spala si se taie marunt.se caleste in ulei ,apoi se adauga mazarea . Se pune apa cat sa treaca peste mazare  ,dar nu mult .Se fierbe 20  de minute(daca e de la conserva dureaza mai putin),se condimenteaza cu sare si piper.Se amesteca faina cu putina apa sa se omogenizeze ,se adauga smantana si se pune la final ,se mai fierbe 5 minute la foc mic.Se serveste alaturi de friptura de porc




Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii:

  1. delicioasa ,eu nu am facut pana acum cu smantana dar cu siguranta o sa incerc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly4 iulie 2014 la 00:08

      Sigur ca o poti incerca sa vezi ce gustoasa e

      Ștergere