Aveti nevoie de :
un dovlecel potrivit
un morcov mare
o ceapa
usturoi verde
200 gr telemea (eu am pus de capra ,e tare gustoasa )
2 oua
piper
patrunjel verde
faina alba
Dovlecelul si morcovul se curata,se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici (Se storc bine sa nu ramana zeama apoi se pun intr-un vas ) .Ceapa ,usturoiul si patrunjelul se toaca cat mai marunt.Telemeaua se marunteste se adauga piper dupa gust si ouale apoi se amesteca bine toate .Se ia cu o lingura din compozitie si se da prin faina fiecare chifteluta.Eu le-am facut intre palme ca sa nu se imprastie.Se coc in ulei incins pe ambele parti .Se scot pe un prosop de bucatarie sa se scurga bine de ulei apoi se orneaza cu cateva frunze de patrunjel ,se pot servi atat calde cat si reci ,sunt delicioase
Pofta buna si spor la gatit
foarte bine arata :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Anita ,sunt tare bune cateva le-am servit asa calde
Ștergere