luni, 16 iunie 2014

Rulada umpluta

Aveti nevoie de :

100 ml ulei
100 gr faina
sare si piper dupa gust aproximativ o jumatate lingurita sare si un varf cutit piper
400 ml lapte
3 oua




Se pune uleiul se adauga faina si se prajeste  cateva minute,se adauga laptele si se lasa  la fiert sa se ingroase bine,sare si piper dupa gust ,se lasa deoparte putin ,se adauga cate un galbenus si se amesteca usor .Se bat albusele spuma si se adauga la compozitie.Se pune in tava de la cuptor pe o hartie  de copt si se coace 35-40 minute la foc mic .Se scoate blatul si se infasoara repede pe un prosop si se lasa asa macar 20 minute.





In poza de mai jos  este prima umplutura
din branza ,smantana ,sunca sare , piper si patrunjel verde


Crema  la a doua foaie pe care am facut-o :



2 pac telemea de capra (e foarte buna ),porumb fiert ,ciuperci ,putina smantana , patrunjel verde sa fie o compozitie nici tare (ca sa o puteti intinde) dar nici moale sa curga .Eu am facut doua portii  cu umpluturi diferite ,e o reteta tare simpla dar buna




Umplutura se poate face si cu spanac sau cu ce va place voua ,combinatii sunt destule

Pofta buna si spor la gatit

6 comentarii:

  1. Arata foarte bine si cred ca e si foarte buna! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly16 iunie 2014 la 08:34

      Buna ,da este usor de facut si tare gustoasa ,merita incercata

      Ștergere
  2. Eiiii, asa da, acum am inteles e super aceasta rulada,trebuie incercata, e foarte prezentabila !!!!! ,nu mai vorbesc de gust :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ai mare dreptate ,e foarte buna ,merita facuta ,pup

      Ștergere