luni, 16 iunie 2014

Chiftelute cu porumb si ciuperci

Aveti nevoie de :

500 gr carne de porc
2 oua
o conserva ciuperci Sunfood
o conserva porumb Sunfood
2 fire ceapa
2 fire usturoi
patrunjel verde
sare si piper





Carnea tocata se amesteca cu ceapa  si usturoiul taiat marunt,patrunjel tocat,sare si piper. Se adauga porumbul si ciupercile si la urma ouale batute.Se fac chiftelute si se prajesc in ulei incins pe ambele parti cateva minute .Se scot pe prosoape de hartie sa se scurga surplusul de ulei.




Se pot servi  alaturi de cartofi sau legume sau chiar la un picnic alaturi de cei dragi



Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii:

  1. Trebuie sa fac si eu! Multumim pentru reteta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly16 iunie 2014 la 08:40

      o reteta care se face destul de repede ,spor sa ai ,cu mare drag

      Ștergere