marți, 20 mai 2014

Fasole verde scazuta cu carne de porc

Aveti nevoie de :

fasole verde (eu am avut la borcan dar daca aveti  proaspata e si mai bine )
o cana suc de rosii
3 fire ceapa verde
3 fire usturoi
3 catei usturoi
piper
sare doar daca folositi fasole proaspata
2 lg faina
patrunjel verde
4 lg ulei



Se caleste ceapa , se adauga usturoiul  verde si usturoiul tocat marunt,apoi se adauga fasolea si 2 cani de apa .Se fierbe cam 30 de minute  iar la urma se adauga sucul de rosii ,se face un amestec din  faina cu putina apa pentru a se ingrosa sosul ,se pune la urma ,patrunjel verde tocat.



La acest preparat am facut carne de porc prajita ,se poate folosi si carne de pui sau vita dupa gustul fiecaruia .



Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu