duminică, 9 martie 2014

Carne de porc cu rozmarin si orez

Aveti nevoie de: 1 kg carne de porc,3 oua ,5 lg pesmet,5 lg faina alba,coaja rasa de lamaie ,100 gr cascaval,ulei pentru prajit,o cana orez, o lingura vegeta ,sare , piper si rozmarin. Carnea de porc se taie felii groase de aproximativ 2 cm ,se bat putin cu ciocanul ,se condimenteaza cu sare si piper. Se bat ouale bine cu sare si putin piper. Intr-o tavita se pune pesmetul amestecat cu cascavalul ras ,coaja rasa de lamaie si rozmarin. Se dau feliile de carne prin faina ,ou si la urma amestecul cu pesmet si rozmarin,se prajesc cateva minute pe fiecare parte apoi se scot pe un servetel sa se scurga bine de ulei. Orezul se fierbe in apa cu putina vegeta ,ii da o savoare mai intensa si un gust minunat.
Se aranjeaza pe farfurie si se poate servi. Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii: