duminică, 16 februarie 2014

Valentin's Day Cake

Aveti nevoie de : 5 oua ,5 linguri zahar,3 linguri faina ,o lingura amidon alimentar,o lingura cacao,un varf cutit sare ,un praf de copt. Se bat albusele bine apoi se adauga zaharul ,sarea,galbenusele ,praful de copt ,amidonul ,cacaua si faina ,Se amesteca usor si se pune in tava la copt aproximativ 35 de minute. Se scoate si se lasa la rece apoi se taie in doua parti egale. Pentru crema aveti nevoie de 300 gr iaurt simplu,un iaurt mic de caise ,5 lg zahar,2 plicuri de gelatina ,un plic crema caramel de la Dr Oetker ,250 ml lapte(pentru crema +3 linguri zahar). Pentru insiropat compot de caise sau suc natural de fructe. Pentru ornat aveti nevoie de : nuca de cocos ,bombonele colorate si o portocala . Se pune prima foaie se insiropeaza ,se pune un strat de iaurt (se amesteca bine se adauga gelatina inmuiata inainte si zaharul),crema caramel apoi foaia a doua ,se insiropeaza ,se da la rece cateva ore,apoi se rastoarna pe un platou, Se orneaza cu nuca de cocos si cu felii de portocala ,e tare aromata si buna .
Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu