duminică, 2 februarie 2014

Supa de pui cu palarioare si legume Maggi

Aveti nevoie de : Carne de pui taiata bucati ,2 morcovi ,2 patrunjei ,o jumatate telina ,Maggi legume,putin piper . Pentru palarioare aveti nevoie de : un ou,un varf cutit sare ,un pahar apa ,faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit si bun de intins (exact ca si cel pentru taitei de casa ). Se pune la fiert carnea de pui cu legumele ,se adauga o lingura Maggi de legume.Se spumeaza apoi dupa ce sunt toate fierte , se scoate carnea si legumele.Se lasa supa deoparte.Se mixeaza legumele se condimenteaza cu putin piper .Se intinde aluatul se fac forme rotunde cu un pahar mare,se pune cate o lingurita din compozitia de legume si bucati mici de carne fiarta ,se pliaza si se rasucesc putin dandu-le forme de palarioare.Se fierb cateva minute in apa apoi se scot si se adauga in supa .Se orneaza cu patrunjel verde .
Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu