sâmbătă, 1 februarie 2014

Prajitura Napolitana cu crema de lamaie si mure

Aveti nevoie de : un pachet foi napolitana (eu doar 3 foi am folosit ),300 ml frisca ,un plic crema de lamaie Dr Oetker,o portocala ,mure(eu am pus gem de mure ). Se bate bine frisca cu praful de lamaie (nu am pus lapte),se intareste foarte bine crema ,se lasa deoparte. Se pune prima foaie de napolitana in tava (am pus folie inainte) ,se pune un strat de crema ,un strat de mure(sau gem de mure) ,a doua foaie,crema ,bucati de portocala ,a treia foaie,Se acopera cu folia se apasa bine apoi se da la rece macar cateva ore.Se inmoaie foile si apoi se taie mai usor. Eu am taiat dupa 20 de minute nu am mai avut rabdare .E foarte simpla si buna de tot
.
Pofta buna si spor la gatit <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu