vineri, 3 ianuarie 2014

PULPE DE PUI UMPLUTE CU CIUPERCI SI CASCAVAL

Pentru 4 portii aveti nevoie de : 4 pulpe de pui intregi , 150 gr cascaval , 150 gr ciuperci , sare si piper,2 oua. 4 linguri faina alba, ulei pentru prajit. o lingurita vegeta , Pulpele de pui se spala bine apoi se scoate osul din partea de sus a pulpei,se bate putin carnea apoi se sareaza si se pipereaza bine .Se adauga cascavalul ras si ciupercile taiate marunt apoi se ruleaza si se leaga cu ata strans (nu de alta dar la fierbere e posibil sa se desfaca ).Se adauga in apa care fierbe cu o lingurita vegeta,aproximativ 30 min.Se scot se lasa sa se raceasca apoi se desface ata .Se dau prin ou si faina si se prajesc in ulei incins,Se scot pe un servetel sa se scurga de surplusul de ulei .Se aseaza pe o farfurie si se taie felii. Au un aspect deosebit si sigur familia sau musafirii vor fi incantati Pofta buna! si spor la gatit <3

4 comentarii:

  1. O idee minunata, cu siguranta voi face aceste pulpe cu ciuperci si cascaval,arata superr ,merci mult draga Aly :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place Raisa ,multumesc ,cu mare drag ,pup

      Ștergere