marți, 23 august 2016

Mancare de legume cu chiftelute de porc

Aveti nevoie de:

o vanata potrivita
200 gr fasole verde
o ceapa
4-5 ardei
2-3 rosii
100 gr mazare boabe
Maggi Legume
sare si piper dupa gust
2 lg ulei














Vanata si ceapa se curata ,Ardeii se taie rondele ,rosiile felii ,vanata cubulete ,fasolea in bucati potrivite iar ceapa solzi .
Se pune ceapa in ulei sa se caleasca putin pana isi schimba culoarea in auriu ,se adauga fasolea verde ,si apa cat sa le acopere ,se condimenteaza cu maggi legume si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine fasolea .Se adauga vanata ,ardeii si mazarea .La final se adauga rosiile felii si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute.Se mai adauga condimente la final .Este o mancare delicioasa cu legume si satioasa pe care am servit-o cu chiftelute de porc .


Pofta buna si spor la gatit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu