duminică, 31 ianuarie 2016

Spirale cu cascaval

Aveti nevoie de:

Aluat Foietaj
200 gr cascaval
200 gr salam sau sunca
un ou
sare ,piper si oregano
ketchup












Aluatul se intinde pe blat si se pune doar pe jumatate compozitia urmatoare: ketchup ,cascaval,sunca ,sare si piper ,cascaval din nou.Se unge partea ramasa cu ou batut si se pune peste cea cu umplutura ,se apasa putin apoi se taie fasii inguste ,se ung cu ou si se presara oregano deasupra .Se ia cate o fasie si se rasuceste apoi se pun in tava si se coc 35-40 minute .Se servesc atat calde cat si reci .O reteta pe cat de simpla pe atat de buna .


Pofta buna si spor la gatit

8 comentarii:

  1. Da ..imi place si eu fac cu carnaciori cabanos, sunt delicioasi. Merci,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly1 februarie 2016 la 10:57

      ma bucur ca iti place Raisa ,multumesc ..da sunt tare gustosi

      Ștergere
  2. Ce mult imi plac si ce bine arata... Si eu pregatesc mai mereu, cu diferite umpluturi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly4 februarie 2016 la 08:42

      Multumesc frumos Laura .da sunt tare bune atat calde cat si reci

      Ștergere
  3. arata atat de bine si sunt foarte usori de facut!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly7 februarie 2016 la 05:46

      da ..foarte usor de facut si finalul gustos

      Ștergere