Aveti nevoie de:
Aluat Foietaj
200 gr cascaval
200 gr salam sau sunca
un ou
sare ,piper si oregano
ketchup
Aluatul se intinde pe blat si se pune doar pe jumatate compozitia urmatoare: ketchup ,cascaval,sunca ,sare si piper ,cascaval din nou.Se unge partea ramasa cu ou batut si se pune peste cea cu umplutura ,se apasa putin apoi se taie fasii inguste ,se ung cu ou si se presara oregano deasupra .Se ia cate o fasie si se rasuceste apoi se pun in tava si se coc 35-40 minute .Se servesc atat calde cat si reci .O reteta pe cat de simpla pe atat de buna .
Pofta buna si spor la gatit
bune
RăspundețiȘtergeresimple si bune
ȘtergereDa ..imi place si eu fac cu carnaciori cabanos, sunt delicioasi. Merci,pup
RăspundețiȘtergerema bucur ca iti place Raisa ,multumesc ..da sunt tare gustosi
ȘtergereCe mult imi plac si ce bine arata... Si eu pregatesc mai mereu, cu diferite umpluturi :D
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Laura .da sunt tare bune atat calde cat si reci
Ștergerearata atat de bine si sunt foarte usori de facut!!
RăspundețiȘtergereda ..foarte usor de facut si finalul gustos
Ștergere