sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Ciorba de pui a la Grec

Una din ciorbele mele favorite este aceasta ,chiar daca am facut mai multe retete de-a lungul anilor pot spune sincer ca asta e perfecta pentru gustul meu ,poate altii nu o fac ca si mine dar o recomand cu mare drag ,merita sa o faci macar o data ,de aceea am decis sa o si public pentru cei care imi citesc retetele


Aveti nevoie de :

2 morcovi mici sau unul mare
piept de pui
o ceapa
ardei rosu
un pahar mic orez
maggi bors de legume dupa gust
o lingurita tarhon
2 galbenusuri
o cutie smantana
piper
putin ulei







Carnea de pui se taie in bucati mici si se pune la fiert cu putina sare .Separat pana se fierbe carnea se taie ceapa marunt ,ardeiul si morcovul razuit ,se calesc in foarte putin ulei ,se adauga orezul si supa de pui ,se continua fierberea ,carnea se lasa sa se raceasca si se taie in bucati potrivite,adaugand-o la ciorba ,Galbenusurile se amesteca cu smantana si putina ciorba ,se pune usor amestecand continuu.Se pune bors maggi dupa gust ,piper si tarhon la final .O reteta de ciorba tare gustoasa cu care sigur o sa va incantati familia .

Pofta buna si spor la gatit

2 comentarii:

  1. Si eu o fac
    aproape la fel cu deosebirea ca bat un galbenus si storc o lamaie,nu pun bors magic si pun patrunjelmin loc de tarhon. E tot atat de buna

    RăspundețiȘtergere