duminică, 25 octombrie 2015

Nuggets de pui

Aveti nevoie de:

un piept de pui mare
2 oua
sare ,piper si boia
o punga fulgi de porumb
ulei
faina











Pieptul de pui se taie in fasii pe lung apoi in bucati mai mici ,aproximativ la fel .Se face un amestec din sare ,piper si boia si se condimenteaza bine .Se lasa 10 minute pana se pregateste restul .
Ouale se bat bine ,faina se pune intr-o farfurie iar fulgii de porumb se faramiteaza cat mai marunt.
Bucatile de carne se dau prin faina ,ou si fulgi ,se dau forma ca si de mici si se prajesc cam 7-8 minute in baie de ulei .Se scot pe prosoape de bucatarie sa se scurga surplusul de ulei .Se servesc cu cartofi sau orez dupa preferinta fiecaruia sau cu sos daca va place.


Pofta buna si spor la gatit

4 comentarii:

  1. o reteta usoara ! si arata foarte bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este ,tare usor de facut iar finalul merita ,te asigur ,multumesc

      Ștergere
  2. Si eu prefer sa fac orice snitel in fulgi de porumb. pesmetul nostru este foarte fin si noua ne plac snitelele crocante, asa ca fulgii sunt la inaltime. Te pup draga mea .

    RăspundețiȘtergere