Aveti nevoie de:
250 ml apa
100 gr unt
2 lg zahar
125 gr faina
3 oua intregi
1/2 praf de copt
un varf cutit sare
Pentru sosul de ciocolata :
o tableta ciocolata
un pahar frisca
Decor: zahar pudra
Apa ,zaharul si untul se pun intr-o cratita la foc ,cand incepe sa fiarba se adauga faina ,sarea si praful de copt se amesteca repede pana ce se face un aluat mai tare .Ouale se adauga pe rand si se amesteca usor pana ce se omogenizeaza bine .Cu un pos cu forma (eu le-am facut mai subtiri ) se fac forme si se coc in ulei incins.Atentie : Lasati doar cateva secunde sa nu le ardeti .Se scot pe un prosop de hartie apoi se pun pe un platou ,se pudreaza cu zahar si se servesc cu sos de ciocolata
Pentru sos : Se amesteca frisca cu ciocolata intr-un vas mic pe foc
Pofta buna si spor la gatit
Este reteta de la Choix a la creme doar ca nu se fac gogosele,nu se coc ci se prajesc si nu se umplu ci se acopera cu ciocolata. Sincer nu am auzit de aceasta reteta si chiar sunt mai usor de facut. Chiar cred ca sunt deliciosi. Multumesc pentru reteta . O zi minunata iti doresc !
RăspundețiȘtergerema bucur ca iti place aceasta reteta Raisa ,sunt usor de facut si delicioase ,cu mare drag ,multumesc si eu <3 pup
ȘtergereDoamne ce reteta captivantă. Arata foarte bine si va felicit. Una din cele mai irezistibile retete pentru mine deoarece contine cioco, evident :D Andreea Grecu
RăspundețiȘtergerema bucur ca iti place Andreea ,poate o faci si tu ,pup si multumesc frumos
Ștergere