Particip cu aceasta reteta la concursul ,,Masterchef la mine acasa cu Sun Food,,de pe blogul
http://www.lauraadamache.ro/ in colaborare cu
https://www.facebook.com/SunFoodRomania
http://www.lauraadamache.ro/concurs-masterchef-la-mine-acasa-cu-sun-food/
Aveti nevoie de:
2 oua
50 ml apa
50 gr unt
o jumatate plic praf de copt
un varf cutit sare
putin morcov ras crud (optional)
3 lg faina
Pentru umplutura aveti nevoie de:
70 gr branza(sau cascaval)
3 lg smantana
cateva felii de gogosar rosu murat
sare si piper dupa gust
1/2 conserva porumb dulce Sunfood
cateva felii subtiri de salam afumat
Apa se fierbe ,se pune intr-un castron,untul se topeste,galbenusele se freaca bine cu sarea si praful de copt ,se adauga apa cate putin si untul topit ,morcovul ras ,iar la urma albusele batute spuma separat.La final faina ,se amesteca usor apoi se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 15-20 minute.
Se scoate si asa calda foaia se ruleaza in hartia pe care sa copt pana la pregatirea umpluturii
Se amesteca branza cu smantana ,porumbul ,gogosarul murat taiat marunt ,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .Se pune peste foaie ,apoi feliile subtiri de salam afumat.Se ruleaza incet sa nu se rupa si se da la rece cateva ore .E o rulada foarte gustoasa si numai buna de pregatit pentru sarbatori.
Pofta buna si spor la gatit
Felicitari Aly, minunat aperitiv, cu siguranta si delicios.
RăspundețiȘtergeremultumesc draga mea ,asa este bun si gustos ,merita facut
Ștergeredelicioasa, merita incercata
RăspundețiȘtergeremultumesc asa este si merita facuta mai ales acum ca se apropie sarbatorile
Ștergeresuper .... delicioasa
RăspundețiȘtergeremultumesc
ȘtergereO RETETA SUPER TREBUIE INCERCATA
RăspundețiȘtergerema bucure ca o vei face ,merita sa stii
Ștergere