Aveti nevoie de :
12 piscoturi (o jumatate pachet )
10 biscuiti picnic
un plic crema de lamaie (se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj)
un plic gelatina(15 gr)
compot de piersici (caise ) sau suc natural
Se pregateste o tava mica sau forma de chec cu folie (eu am pus intr-un recipient de plastic ,am facut mai putin )se pune un rand de piscoturi ,se pune cu o lingura compot,un strat de crema de lamaie, piscoturi din nou,crema iar la final biscuiti ,se mai pune putin compot si peste biscuiti sa se inmoaie bine.
Crema(dupa preparare ) se amesteca cu gelatina inmuiata bine in putina apa calduta si se omogenizeaza cu mixerul cateva minute .Se lasa la rece ca sa se intareasca crema si sa o puteti taia felii.
E un desert fara coacere ,foarte simplu si tare aromat ,ma ales daca vi se anunta musafiri si nu aveti timp sa faceti o prajitura este desertul ideal cu care nu veti da gres .Pentru un tort mai mare dublati cantitatile de mai sus.Se poate decora cu frisca ,eu l-am lasat simplu .
Pofta buna si spor la gatit
spuer reteta si eu voi face ,multumim aly <3
RăspundețiȘtergerema bucur ca iti place draga mea ,multumesc si eu ,pup
Ștergerenici eu nu voi pune frica pare mai bun fara :)
RăspundețiȘtergereda e foarte bun si aromat acest tort ,pup
ȘtergereSuper reteta! :)
RăspundețiȘtergeremultumesc frumos
Ștergerearata super :) gustul cred ca este maxim :)
RăspundețiȘtergereda si inca ce bun eeee ,sa il faci si tu Anita ca e tare simplu
Ștergere