marți, 6 mai 2014

Ciorba de salata verde

Aveti nevoie de :

o bucata  mare de salata verde
4-5 catei de usturoi(dupa gust se mai pot pune cativa )
putin otet sau sare de lamaie
un ou
o cana lapte(sau 2-3 lg smanatana)
sare si piper


Salata se spala in mai multe ape si se rupe bucati .Se pune intr-o oala la fiert  , dupa aproximativ 30 de minute (ar trebui sa fie fiarta deja salata )se adauga usturoiul pisat ,sare si piper.Se adauga si otetul .Se stinge focul si se adauga oul  batut amestecat cu laptele (sau smanatana ).

Se serveste cu usturoi sau ceapa verde .Este o ciorba delicioasa pentru cei carora le place.




Pofta buna si spor la gatit

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly12 iunie 2014 la 11:35

      o poti face ca sigur iti va iesi si e tare buna iar rece e si mai buna ,te racoreste

      Ștergere
  2. este i ciorba racoroasa ,eu mai fac si o omleta si o maruntesc si adaug in ciorba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bucataria lui Aly12 iunie 2014 la 11:36

      stiu Anita ca asa mai fac si eu uneori ...mai am obiceiul sa pun oua intregi in ciorba ...le sparg cand fierbe ciorba si arata tare bine in farfurie

      Ștergere