Aveti nevoie de :
o bucata mare de salata verde
4-5 catei de usturoi(dupa gust se mai pot pune cativa )
putin otet sau sare de lamaie
un ou
o cana lapte(sau 2-3 lg smanatana)
sare si piper
Salata se spala in mai multe ape si se rupe bucati .Se pune intr-o oala la fiert , dupa aproximativ 30 de minute (ar trebui sa fie fiarta deja salata )se adauga usturoiul pisat ,sare si piper.Se adauga si otetul .Se stinge focul si se adauga oul batut amestecat cu laptele (sau smanatana ).
Se serveste cu usturoi sau ceapa verde .Este o ciorba delicioasa pentru cei carora le place.
Pofta buna si spor la gatit
ceva nou,nu am auzit pana acum
RăspundețiȘtergereo poti face ca sigur iti va iesi si e tare buna iar rece e si mai buna ,te racoreste
Ștergereeste i ciorba racoroasa ,eu mai fac si o omleta si o maruntesc si adaug in ciorba :)
RăspundețiȘtergerestiu Anita ca asa mai fac si eu uneori ...mai am obiceiul sa pun oua intregi in ciorba ...le sparg cand fierbe ciorba si arata tare bine in farfurie
Ștergere