Aveti nevie de : 5 oua,5 lg zahar,5 lg faina alba ,un varf cutit sare ,un varf cutit praf de copt ,un plic crema de vanilie ,2 banane ,un compot de piersici ,2 plicuri gelatina,200 ml frisca ,100 gr ciocolata,sirop de cirese 50 ml.
Se separa albusurile de galbenusuri,se bat bine cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, praful de copt si sarea iar la urma faina. Se pune hartie de copt intr-o tava si se coace aproximativ 35 minute. Se scoate si se lasa la rece, se taie blatul in doua parti egale. Crema: se pregateste crema de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj (eu am facut crema in casa - Gelatina se prepara cu putina apa calda si se adauga la crema).
Se taie bucati potrivite bananele si piersicile. Aranjare: se pune prima foaie, se insiropeaza cu compot, apoi se pun bananele si jumatate din crema,a doua foaie se insiropeaza, piersicile si restul de crema. Deasupra se pun piersici si siropul. Se orneaza cu frisca si ciocolata.
Pofta buna si spor la gatit
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu