marți, 18 martie 2014
Friptura de porc cu legume si sos de soia
Aveti nevoie de :
1 kg carne de porc ,sare si piper,sos de soia ,legume mexicane ,100 gr unt,ulei pentru prajit.
Carnea de porc se taie felii groase ,se bat cu ciocanul sa ramana la maxim 1 cm ,se condimenteaza cu sare si piper .Se incinge bine uleiul apoi se pun la prajit bucatile de carne cateva minute pe ambele parti .Se adauga la final 3 lingurite sos de soia si o cana de apa ,se lasa pana scade destul sa ramana un sos mai gros .
Legumele se calesc in untul topit si se mai pune putina sare .
Sosul de soia fragezeste carnea si e foarte gustoasa si aromata ,o idee de cina usoara si rapida .
Pofta buna si spor la gatit
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
delicioasa (Y)
RăspundețiȘtergere