joi, 28 noiembrie 2013

Salata de paste cu ton Sunfood

Aveti nevoie de: 200 g paste format scurt, 1 conserva ton in suc propriu, 10 frunze proaspete busuioc, 2 lingurite capere in otet (eu am pus in loc de capere masline verzi,) 5-6 fire de patrunjel, 3-4 linguri ulei de masline, 1 ardei iute uscat (optional), sare, piper, Punem o oala plina cu apa pe foc, adaugam putin ulei de masline si o acoperim cu capac. Cand apa incepe sa fiarba, adaugam 1 lingurita cu sare si pastele. Le fierbem conform instructiunilor de pe punga. Important este sa fierbem pastele al dente. Scurgem pastele si le trecem printr-un jet de apa foarte rece, apoi le lasam sa se scurga. Spalam patrunjelul si frunzele de busuioc, le stergem si le tocam marunt. Scurgem tonul si il sfaramam cu furculita. Il adaugam peste pastele reci si foarte bine scurse, adaugam patrunjelul si busuiocul tocate si caperele taiate in bucatele micute si amestecam bine. Condimentam salata de paste cu ulei de masline, sare si putin piper proaspat macinat si o servim.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu