marți, 24 septembrie 2013
Prajitura cu mere proaspete
Pentru foi aveti nevoie de :
un ou
un pahar lapte
o lingura untura
un varf cutit praf de copt
un varf cutit sare
coaja rasa de lamaie(dupa preferinta fiecaruia )
faina cat cuprinde
Pentru umplutura :
2 kg mere rase (fara coaja si samburi )
un pahar zahar
o lingurita scortisoara
un pahar gris
pentru ornat: zahar pudra
Se amesteca ingredientele de mai sus si se face un aluat bun de intins ,se imparte in doua parti egale.Se intinde prima foaie in tava ,se presara gris apoi se pun merele rase (care au fost calite inainte cu zaharul si scortisoara ),alt strat de gris si foaia a doua .Se impunge din loc in loc cu furculita pentru o coacere uniforma si se da la copt cam 30-40 minute pana are o culoare maronie placuta .Se pudreaza cu zahar
Pofta buna si spor la gatit <3
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu