4 oua
4 lg zahar
1 lg cacao
3 lg faina
un varf cutit sare
1/2 plic praf de copt
1 plic vanilie
Se separa ouale.Se bat spuma albusurile ,se adauga zaharul ,vanilia ,praful de copt ,sarea iar la urma galbenusurile. si faina .Se separa acest aluat in doua parti egale Prima ramane asa cum este iar in a doua se pune cacaua si se amesteca usor. In tava mare de la cuptor pe o foaie de copt se pune cu o lingura alternativ aluat alb si maro pana se termina compozitia .
Se niveleaza usor si se da la cuptor la 150 grade in jur de 15 minute.Se scoate si pe un prosop de bucatarie curat se ruleaza cat de repede se poate .Se desprinde de foaia de copt inainte sa se ruleze .
Crema :
un borcan gem de piersici Raureni
5 portocale mai mici curatate de coaja dar sa ramana intregi
o cutie mascarpone 250 gr
200 gr Panna Cotta
2 lg zahar
Se mixeaza panna cotta cu mascarpone si zaharul pana se face ca o spuma mai groasa .
Se intinde foaia de blat pe o folie alimentara ,se unge cu gemul de piersici apoi crema ,portocalele intregi ,se pune crema si pe langa portocale ca sa faca priza si se ruleaza usor in folie . Se strange bine rulada si se leaga la capete .Se lasa la frigider pana a doua zi cand se poate taia si servi .este o rulada simpla cu crema delicioasa si fina ,iar combinatia de acrisor cu dulce si aroma desavarsita pe care o da mascarpone este foarte buna ,dar va las si pe voi sa o faceti ca sa va convingeti
Pofta buna si spor la gatit !